Ventilator cu picior Zass ZF 1614

189,90 Lei 199,90 Lei

  • Producător: Zass
  • Cod produs: ZF 1614
  • Disponibilitate: Sună pentru stoc

Etichete: ventilator cu picior, zass

Ventilatorul ZASS ZF 1614 este un aparat electrocasnic ce sporeste confortul termic dintr-o încăpere prin ventilarea aerului.

Are o putere de 45W, picior ajustabil și 3 trepte de viteză fiind recomandat pentru a oferi o senzație de răcoare pe timp de vară în interiorul unei locuințe, living, dormitor sau al unui birou de lucru.

Destinat ventilării aerului, aparatul permite oscilarea stânga-dreapta a fluxului de aer, având rezultate performante și fiind eficient în încăperile care nu au fost din start proiectate pentru a oferi confort termic optim.

Confort

DE CE SA ALEGI VENTILATOARE ZASS?

» Imbunatatire confort termic

Indiferent ca este propria locuinta, biroul sau o incapere in care petreci mai mult timp, poti imbunatati parametrii de confort termic prin pozitionarea unui ventilator care sa ventileze aerul si sa creeze senzatie de racoare in acel spatiu.

» Ventilate vs Aer conditionat

Pe timp de vara, diferenta de temperatura intre mediul exterior si cea din spatii interioare este recomandat sa fie de maxim 10°C, aceasta pentru ca sanatatea omului sa se mentina in parametrii normali. De aceea, ventilarea mecanica a aerului este favorabila comparativ cu aerul conditionat. Ventilatorul este conceput in asa fel incat sa ventileze aerul, fara a-l raci dar creand o senzatie de racoare in incapere.

» Gama variata, functionalitati multimple

Modele cu picior care se pozitioneaza pe podea, de birou care pot fi asezate in zona de lucru sau modele de exterior pentru terase, cu ventilare simpla a aerului, pulverizare de apa sau cu functie de ionizare, avand comenzi cu butoane sau cu telecomanda, toate au fost concepute pentru sporirea confortului termic in zonele de amplasare.

» Flux de aer favorabil ventilarii eficiente

Fluxul de aer ventilat este influentat de puterea ventilatorului, viteza de rotatie a paletelor elicei dar si de marimea paletelor. Ventilarea aerului in incapere, rotirea acestuia eficient conduce la senzatia de racoare si confort termic sporit in incapere.


VENTILARE SIMPLA SI EFICIENTA

Ventilatoarele favorizeaza circularea simpla a aerului in incaperi, creand senzatia de racoare si confort in locuinte, birouri sau spatii unde pe timp de vara exista un disconfort termic.

Disponibile in multiple variante de design, ventilatoarele pot acoperi nevoi si gusturi diferite in ce priveste amenajarea de interior.


Confort

INCAPERI CONFORTABILE

Multe locuinte au fost proiectate fara a lua in calcul aspecte de eficienta termica in sezonul de vara respectiv de iarna.

Imbunatatirea parametrilor de confort termic pe timpul verii se poate face prin amplasarea unui ventilator in spatiile interioare in care majoritatea dintre noi ne petrecem timpul.


Confort

SPECIFICATII TEHNICE

Putere: 45 W.

Culoare: Alb.

Diametrul grătarului: 41 cm (16").

Trepte de viteză: 3.

Dimensiuni (cm): 44 x 14,5 x 13.

Greutate: 2,5 Kg

Alimentare: 220-240V, 50Hz/60Hz.

Altele:

Grătar de protecţie metalic;

Înălţime reglabilă;

Oscilaţie simplă la 90° stânga - dreapta;

Ventilare puternică, asigurată de 3 palete eficiente şi silenţioase;

Comutator frontal cu 4 poziţii;

Ajustare poziţie verticală a capului ventilatorului;

Bază rotundă stabilă și sigură;

Diametrul grătarului de protecţie este de 40,6 cm (16”);

Un motor puternic şi silenţios cu 3 trepte de viteză;

Mâner integrat pentru mutare facilă;

Ușor de utilizat;

Lungime cablu alimentare: 1,5 m;

Nivel zgomot < 64 dB(A).

    Opinia clienților

    Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
        Rău           Bun