Micronizator electric cu clopot pentru erbicidat 5 l

479,90 Lei 519,90 Lei

  • Producător: Stocker
  • Cod produs: 233
  • Disponibilitate: Sună pentru stoc

Etichete: stocker, micronizator electric, erbicidare, plante, husa, rezervor, clopot

Micronizator electric, ideal pentru erbicidarea prin gradini de legume si flori, livezi, vii, alei sau acolo unde talia plantelor nu este inalta, iar foliajul plantelor este situat la joasa inaltime, fiind aproape de vaporii emanati de erbicid sau oriunde se doreste o erbicidare a culturii dar cu protejarea anumitor plante.

Foarte usor de manevrat, fiind alimentat de catre baterii de 3 V, nu este necesara incarcarea vreunui acumulator, prin urmare nu exista timpi pierduti.

Este echipat cu un rezervor de 5 l, care poate fi usor purtat pe umar ca un rucsac.

De asemenea, are o lance lunga pliabila, lunga de 1,4 m, cu difuzorul si clopotul plasate la capat, ce garanteaza o distributie omogena si foarte precisa a lichidului, oferind si protectie maxima fata de plantele ce se doresc a fi ferite in timpul erbicidarii.

Clopotul ce ofera protectie la joasa inaltime, in timpul erbicidarii, impotriva vaporilor emanati de solutia de erbicidat, are un diamtru de 35 cm.

Clopotul nu poate fi indepartat de la capatul tijei pentru o eventuala folosire a echipamentului fara clopot.

Este prevatut cu 3 tipuri de duze de erbicidat, cu debite diferite, in fuctie de doza necesara de erbicidat.

Se poate erbicida folosind doar cantitatea de erbicid necesara a fi imprastiata sau se poate folosi solutie diluata de erbicid cu apa.

Bateriile nu sunt incluse.

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun